2019: Belangrijk bericht Loterijverlies.nl B.V.

Door Loterijverlies.nl B.V. is een e-mail gestuurd met het verzoek om de B.V. te machtigen om namens u verder te kunnen procederen.

In een recente uitspraak is de B.V. (niet te verwarren met de Stichting Loterijverlies.nl) namelijk niet ontvankelijk verklaard om namens de deelnemers te procederen. De e-mail is niet op initiatief van (of in overleg met) de Stichting Loterijverlies.nl gestuurd.
In de e-mail wordt gevraagd een link aan te klikken. Door het aanklikken gaat u akkoord met het machtigen van de B.V. om namens u op te treden in gerechtelijke (juridische) procedures.

Het bestuur van de Stichting Loterijverlies.nl geeft u geen advies om hier wel of niet positief op te reageren. De enige reactie die wij op dit moment kunnen geven is dat wij bezig zijn met de voorbereidingen om op een andere manier de Staatsloterij te bewegen om een passende schadevergoeding te geven.