Wie zijn we?

Stichting Loterijverlies.nl heeft als kernactiviteit het bereiken van een passende vergoeding van de Staatsloterij van de door deelnemers geleden schade wegens misleiding door de Staatsloterij in de periode 2000 t/m 2007 en bij de Koninginnedagloterij van 30 april 2008. De misleiding is door de Hoge Raad bekrachtigd in een uitspraak op 30 januari 2015.

Wat is de volgende stap?

Na het invullen en verzenden van de gegevens ontvangt u een e-mail ter bevestiging op het door u ingevoerde adres.

Wat doen wij met uw vragen en opmerkingen?

Als u een vraag stelt, dan proberen wij daar antwoord op te geven. Het kan zijn dat dit enige tijd in beslag neemt. Zo mogelijk wordt later een lijst van veel gestelde vragen samengesteld waarin uw vraag (geanonimiseerd) wordt beantwoord. Die lijst wordt op de website gepubliceerd waarna u dan een e-mail ontvangt met verwijzing naar die lijst met vragen en antwoorden.

Onze privacyverklaring
De Stichting Loterijverlies.nl registreert uw gegevens en bewaart die in een beveiligde omgeving. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend binnen het doel van de stichting en zo nodig om met u in contact te komen. Uw gegevens worden niet aan anderen ter beschikking gesteld of doorverkocht. Op het moment dat de Stichting Loterijverlies.nl uw gegevens niet meer nodig heeft, worden deze vernietigd. Uiteraard kunt u ook zelf vragen om uw gegevens uit onze database te laten verwijderen.
U vindt op de statuspagina het laatste nieuws,
de juridische geschiedenis in het kort en links
naar diverse juridische uitspraken.
Status bekijken