Wie zijn we?

Stichting Loterijverlies.nl heeft als kernactiviteit het bereiken van een passende vergoeding van de Staatsloterij van de door deelnemers geleden schade wegens misleiding door de Staatsloterij in de periode 2000 t/m 2007 en bij de Koninginnedagloterij van 30 april 2008. De misleiding is door de Hoge Raad bekrachtigd in een uitspraak op 30 januari 2015.

Wat vragen wij van u?

Als u zich ooit als deelnemer bij de Stichting Loterijverlies.nl heeft aangemeld, dan zouden wij het op prijs stellen als u dit wilt bevestigen. Vult u alstublieft hieronder (op deze website) uw gegevens in.

Wat is de volgende stap?

Na het invullen en verzenden van de gegevens ontvangt u een e-mail ter bevestiging op het door u ingevoerde adres. Let op: bij het gebruik van hotmail-adressen gebeurt het regelmatig dat onze reactie als spam wordt beoordeeld. U kunt dit oplossen door e-mail van het domein @stichtingloterijverlies.nl als veilig of als niet-spam te markeren.

Wat doen wij met uw vragen en opmerkingen?

Als u een vraag stelt, dan proberen wij daar antwoord op te geven. Het kan zijn dat dit enige tijd in beslag neemt. Op de statuspagina is een "vraag en antwoord" samengesteld waarin uw vraag mogelijk (geanonimiseerd) al is beantwoord. Kijkt u daar eerst even?

Onze privacyverklaring
De Stichting Loterijverlies.nl registreert uw gegevens en bewaart die in een beveiligde omgeving. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend binnen het doel van de stichting en zo nodig om met u in contact te komen. Uw gegevens worden niet aan anderen ter beschikking gesteld of doorverkocht. Op het moment dat de Stichting Loterijverlies.nl uw gegevens niet meer nodig heeft, worden deze vernietigd. Uiteraard kunt u ook zelf vragen om uw gegevens uit onze database te laten verwijderen.
U vindt op de statuspagina het laatste nieuws,
de juridische geschiedenis in het kort en links
naar diverse juridische uitspraken.
Status bekijken